Last Updated:

Az ebidtopay immár 2. alkalommal szerepel a Gartner Magic Quadrantban

Eberhard W. Aust
Eberhard W. Aust

Az ebidtopay immár 2. alkalommal szerepel a Gartner Magic Quadrantban. 2024. január 29-én jelent meg, hogy az ebidtopay egyike annak a világszerte mindössze 10 megoldásnak, amely szerepel a Gartner Magic Quadrant Source-to-Pay Suites 2024 első alkalommal közzétett Magic Quadrantjában. A 11/2022-ben közzétett Gartner Magic Quadrant Procure-to-Pay Suites után ez már a második alkalom, hogy az ebidtopay bekerült a Gartner Magic Quadrantba.

Nagy köszönet minden ügyfelünknek és csapatunknak, hogy ezt lehetővé tették. A legjobb még csak ezután jön - a 2024-re szóló útitervünk ismét számos nagyszerű fejlesztést tartalmaz - különösen az AI-alapú stratégia és beszerzésmenedzsment területén. 

Gratulálunk az iVALUA és a Coupa munkatársainknak is az ugyanabban a Gartner Magic Quadrant Source-to-Pay Suites-ben való elismerésükhöz.

Magic Quadrant Source-to-Pay Su : Source-to-Pay

Disclaimers:

Gartner, Magic Quadrant for Source-to-Pay Suites, Micky Keck, Naveen Mahendra, Kaitlynn Sommers, Lynne Phelan, Cian
Curtin, Balaji Abbabatulla, Chaithanya Paradarami, 29 January 2024

GARTNER is a registered trademark and service mark of Gartner, Inc. and/or its affiliates in the U.S. and internationally, Magic Quadrant is a registered trademark of Gartner, Inc. and/or its affiliates. All rights reserved by Gartner, Inc..

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s Research & Advisory organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.