Last Updated:

Partnerek: Csatlakozzon hozzánk integrátorként vagy forgalmazóként!

Gabriela Anca Aust
Gabriela Anca Aust

Legyen részese egy gyorsan növekvő piacnak

  • A COVID-járvány és az otthoni munkavégzés szükségessége óriási lendületet adott az olyan felhőalapú megoldásoknak, mint az ebidtopay.

  • Minden döntéshozó megértette a webalapú rendszerek előnyeit a hagyományos ERP-vel szemben, és projekteket indítanak a felzárkózás érdekében.

  • A Gartner szerint az ebidtopay által lefedett valamennyi funkcionális blokk (digitális stratégia, PurchasetoPay, SourcetoContract, SRM, Supply Chain Management, innováció) erőteljes, gyakran kétszámjegyű növekedést fog mutatni az elkövetkező években.

A partnerség a DNS-ünk

  • Ha Ön a megoldást kereső döntéshozók megbízható partnere, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megismerje a forgalmazási partnerségi megállapodásunk részleteit. Hagyja magát lenyűgözni, hogyan ösztönözzük forgalmazási partnereinket. A visszajelzések szerint az iparág legjobb feltételeit kínáljuk.

  • Ha az Ön területe a tanácsadás vagy az IT-integráció, akkor nagy érdeklődéssel várjuk az összefogást. Üzleti fókuszunk a nagyszerű szoftverek és tartalmak fejlesztése - nem pedig a tanácsadás vagy az IT-integráció. A digitális átalakulás kihívásának valódi elsajátításához a legtöbb vállalatnak változásmenedzsmentre és tanácsadásra van szüksége.

  • Nagy érdeklődéssel várjuk a további közös lehetőségek feltárását.
    Kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési és partnerkezelési vezetőnkkel, hogy megvitassuk az egyesített üzleti lehetőségeinket: