ultra  gyors telepítés!

Az ebid-to-pay egyedülálló felépítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy rekordidő alatt telepítsük

  • Az ebid-to-pay egy rendszer / nem különálló eszközök a beszerzéshez, szerződéskezeléshez, rendeléshez, számlázáshoz, mint a legtöbb versenytárs megoldásai.
  • Az ebid-to-pay támogatja a gyorsított bevezetést. Egy bevezetési workshop alkalmával egyszerűen kiválaszthatja a rendelkezésre álló legjobb gyakorlatnak megfelelő ajánlatkérési/aukciós sablonokat, kategóriafákat, beszállítói értékelési KPI-ket és KPI-kérdőíveket, beszállítói katalógusokat. Ezután
    a szervezői kapcsolattartó vagy kollégáink egyetlen kattintással aktiválhatják azokat a rendszerkörnyezetben.
  • Az ebid-to-pay rendkívül kedvező árazású Egyéni licencével elősegíti az egynapos telepítést. Itt az Ön országa számára a legjobb gyakorlatnak megfelelő konfiguráció "klónjával" kezd, és megkapja az összes szükséges támogatást, hogy az tökéletes legyen az Ön szervezete számára. Közös célunk, hogy a rendszer annyira megtetszik a szervezetének, hogy előteremtheti a költségvetést a Csapat-, Csoport- vagy Vállalati licencre történő áttérésre.
  • Az ebid-to-pay egyedi, teljesen rugalmas megközelítéssel is bevezethető, amelyet az integrátor vagy az Ön üzleti igényei alapján tervez meg (pl. bevezetési megbízás). Ezzel a projektmódszerrel a telepítés is sokkal gyorsabb lesz, mint a hagyományos sourcetopay-csomagok esetében.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, a gyors telepítés érdekében:

  • Ha nem szeretne várni egy hosszadalmas megvalósítási projektre.
  • Ha gyorsan szüksége van egy alternatív source-to-pay megoldásra, mert a jelenlegi eszköz felhasználói elfogadottsága alacsony.
  • Ha olyan könnyen konfigurálható megoldást szeretne, amelyet saját maga is tud telepíteni.

Nálunk a szupergyors projektek is megvalósíthatóak. Példaként az alábbiakban a SourcetoContract és a Supplier Relationship Management (SRM) kevesebb mint egy hónap alatt történő gyorsított bevezetését mutatjuk be.