A legjobb ár-érték arányú megoldás, amely megfelel az Ön költségvetésének!

Legjobb ár-érték arányú "source-to-pay" megoldás - hogyan működik?

 • egyszerűen válassza ki a legördülő menüből, hogy melyik licencre van szüksége ma.
 • a fenti példában a Purchase-to-Pay és a Source-to-Contract van kiválasztva.
 • ezt a jövőben bármikor bővítheti, ha további szolgáltatási egységre van szüksége.
 • minden választott szolgáltatási egységet 6 hétig ingyenesen kipróbálhat és tesztelhet. Így pontosan tudni fogja, hogy mit kap, mielőtt bármit megvásárolna.
 • Csak rendelje meg az ingyenes próbakörnyezetet az "Ingyenes Teszt!" menüponton keresztül.
 • az ingyenes próbaverzió után külön-külön dönthet minden egyes szolgáltatási egységről
 • hogy milyen licencre van szüksége: "EVANGELIST", "TEAM", "SITE" vagy "ENTERPRISE".
 • nálunk a szolgáltatás üzemeltetése, a tárhely és ügyfélszolgálati támogatás mindig benne van a csomagban.
 • nálunk a frissítések és az új verziók mindig a szolgáltatás részét képezik

 

Az egyszerűség győzedelmeskedik - mindössze 4 licenctípus + ingyenes próbaverzió, amely mindent lefed

 

0)ingyenes teszt - 3 felhasználóig

Örömmel hozzuk létre gyorsan az ingyenes 6 hetes tesztkörnyezetet legfeljebb 3 felhasználó számára:

 • ezen a felületen valódi megtakarítások képződhetnek (pl. RFP/Aukciók).
  (Ez nem csak egy homokozó, mint a konkurenciánál)
 • feltöltjük a kategóriaszerkezetét, regisztráljuk a felhasználóit és feltöltjük az ajánlattevőit.
 • megkapja a felhasználói felületét és egyedi URL címét
 • ingyenes képzést és gyakorlati RFP/Aukciós támogatást kap.
 • és még sok mást az Ön igényeitől függően

1) Egyéni licenc - egyéni felhasználó 

Egy új folyamatot szeretne létrehozni a szervezetében. Ön az újító. Egyelőre nincs valódi költségvetés, de meg van győződve arról, hogy ennek a folyamatnak a digitalizálása előrébb fogja vinni a vállalatát. Ebben az esetben az Egyéni licencre van szüksége. Egy alacsonyabb összegű havi díjért bizonyítani tudja a sikert és azt, hogy az üzleti érv megalapozott.

 • az Egyéni licenc egy db szervező felhasználót tartalmaz korlátlan hozzáféréssel (pl. a választott szolgáltatási egységtől függően beszerzési megrendelések, szerződések, számlák, RFx stb.)

 • az Egyéni licenc ezen felül tartalmaz egy admin hozzáférést, amely lehetővé teszi sablonok, az irányítópult, katalógusok stb. létrehozását. - így meggyőző érveket hozhat létre, hogy ez a rendszer megfelelő az Ön szervezete számára, és több felhasználóra vonatkozó költségvetést szerezhet.

Kérjen árajánlatot az Egyéni licencre a szükséges szolgáltatási egységekkel még ma a "KÉRJEN AJÁNLATOT" menü használatával.

 

2) Csapat licenc - legfeljebb 8 megnevezett felhasználó

hatalom a csapatodnak. Az elektronikus ajánlatkérés akár 70%-os idő- és energiamegtakarítást jelent az e-mailben küldött ajánlatokhoz képest. Egy alacsony összegű havi díjért, amely minden kkv számára megfizethető, akár 8 tagú (stratégiai) beszerzési csapata korlátlanul használhatja az ajánlatkéréseket, az aukciókat, a szerződéskezelést és a szerződéskötést. Hasonlóképpen kínáljuk a Purchase-to-Pay, SRM, Stratégia, Ellátási lánc és Innováció csapatlicencét is.  A csapatlicenc ideális az Ön számára:

 • ha egyelőre nem rendelkezik Source-to-Contract, Purchase-to-Pay vagy SRM eszközzel.
 • ha csak korlátozott számú stratégiai beszerzője van, akiknek ténylegesen szükségük van egy ilyen eszközre.
 • ha cége már vásárolt egy eszközt, amelyet azonban nem használ vagy nem felhasználóbarát. A csapatlicenccel végre felvértezheti csapatát valamivel, ami nagyszerűen működik, és elvégezheti a munkát anélkül, hogy jelentős összeget kellene költenie.

Kérjen ajánlatot a Csapatlicencre a szükséges szolgáltatási egységekkel még ma a "KÉRJEN AJÁNLATOT" menü használatával.

 

3) Csoport licenc - legfeljebb 25 megnevezett felhasználó

a beszerzés digitalizálásával tegye vezető hellyé webhelyét. Javítsa drámaian az igénylők szolgáltatási szintjét azáltal, hogy Amazon-szerű Purchase-to-Pay megoldást kínál. Az automatikus egyeztetés és a számlafeldolgozás bevezetésével mentesítse fizetendő számlákért felelős csapatát a jóváhagyások nyomonkövetése alól. Nyűgözze le a vezetőséget okostelefon-alapú jóváhagyással és digitális szerződéskötéssel, szupergyors átfutási idővel. Kérje ajánlatot a Csoport licencre a szükséges szolgáltatási egységekkel még ma a "KÉRJEN AJÁNLATOT" menü használatával.

4) vállalati licenc - korlátlan számú megnevezett felhasználó

Globálisan harmonizált digitális folyamatok az Ön vállalkozása számára. Globálisan összefogva az Ön vásárlóerejét minden telephelyen, országban és kontinensen. Vállalati licencünkkel korlátlan számú felhasználót biztosítunk Önnek. Kivételes ár-érték arányt biztosítunk: mindössze 5.997,- €*-ért korlátlan számú felhasználóval rendelkező globális SRM és Source-to-Pay rendszert biztosítunk Önnek.

* havi díj az SRM, Source-to-Contract és Purchase-to-Pay szolgáltatási egyégekért korlátlan számú megnevezett felhasználó számára, éves előzetes számlázással + aktuális, helyi ÁFA.

Kérjen ajánlatot a Vállalati licencre a szükséges szolgáltatási egységekkel még ma a "KÉRJEN AJÁNLATOT" menü használatával.