Last Updated:

Az ebidtopay üdvözli az új dél-európai alelnököt, Jesús López-Holgueras Brotons-t 

Gabriela Anca Aust
Gabriela Anca Aust

A mai egy nagyszerű nap az ebidtopay számára. Örömmel jelentjük be, hogy iparágunk egyik legidősebb szakértője együttműködik velünk. Jesús López-Holgueras Brotons a bidtopayt Dél-Európa alelnökeként fogja segíteni egy forgalmazóval.  Jesús több mint 20 éves értékesítési és menedzsment tapasztalattal rendelkezik az IT- és szoftveriparban. Számos vertikális területen nagy ügyfelekkel és üzleti partnerekkel való együttműködésre, valamint a különböző dél-európai és latin-amerikai régiók fejlesztésére összpontosít. Új ibériai irodánk a Calle José Echegaray 8, Ed 3, 28232, Las Rozas (Madrid), található. 

Jesús jól ismeri a procure-to-pay területet, és az ebidtopayhez való csatlakozása előtt a Synertrade-nél és a GEP-nél töltött be felsővezetői pozíciókat.

Egy olyan piacon, amelyet egyre inkább a nagyon drága megoldások uralnak, Jesús segít nekünk abban, hogy a megfizethető ebidtopay megoldást hozzuk el Spanyolországba és Portugáliába. Végre egy olyan megoldás, amely a kis- és középvállalkozások számára is lehetővé teszi, hogy élvonalbeli forrásból fizetésig megoldáshoz jussanak. Az ebidtopay világszerte a legjobb megoldások között szerepel, mivel 2022 novemberében beválasztották a Gartner Magic Quadrant Procure-to-Pay Suites listájára. Az ebidtopay több mint 15 éve ISO 9001 és ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkezik.